Julestevne 2013! - Kraftsportklubben av 1967

Julestevne 2013!

Den 14. Desember 2013 bydde KK-67 opp til julestemning med tungt løft, pepperkaker og klementiner. Julestevnet har blitt fast tradisjon på KK-67 og er mest av alt en anledning for mosjonistene våre til å teste ut årets fremgang, men også en anledning for de rutinerte løfterne til å ta med seg perser hjem til jul. Spesielt er det mange som benytter julestevne til å løfte utstyrsfritt.

KK-67 var naturligvis den klubben som var sterkest representert med hele 12 av 20 løftere. Det bør nevnes at stevnet er åpent for alle som vil delta, uansett klubb. Nidarø SK stilte med 4 løftere, Orkanger stilte med 1, Sjøholt med 1, Steinkjer SK med 1 og BB Atletklubb Bodø med 1. Stevnet ble delt opp i to puljer og puljene ble kjørt fortløpende om hverandre i knebøy, benkpress og markløft.

KK-67 hadde leid lokalet til Trondheim Atletklubb som er bedre egnet for stevner med tanke på publikum, og tilgang på do ikke minst. Lokalet til Trondheim Atletklubb ligger forøvrig i etasjen over KK-67, så det var heldigvis ikke så langt å frakte utstyr. All oppvarming foregikk nede på KK-67 sine lokaler. Dette bød jo på litt utfordring da disse lokalene ikke er direkte tilknyttet og man må ut av det ene for å komme inn i det andre. Heldigvis var blide og hjelpsomme publikummere og hjelpere lette til beins og sørget for at begge lokaler konstant var oppdatert om hva som foregikk «på den andre siden.»

Ellers så disket KK-67 opp med alt som er nødvendig for et vellykket stevne, Marte Elverum ledet stevnet etter beste evne og med hennes erfaring gikk det meget fint, med seg hadde hun Katrine Hoås som fungerte som sekretær. KK-67 stilte også med erfarne dommere fra egen klubb, disse var Frode Knutsen, Sigbjørn Henning og Jan Arthur Aune. Ute på plattingen var det konstant dyktige og sterke spottere/skivepåsettere som sørget for at mødre i salen kunne føle seg trygge på at alt gikk sikkert for seg.

Fra et stevne med så mange deltagere kan man omtrent skrive i det evige og uendelige, men det er ikke hensiktsmessig for noen. Aller minst for stakkaren som skriver. Men noen må vi allikevel trekke frem.

Stian Walgermo sjokkerte de fleste denne dagen, nå blir folk flest som regel sjokkert over Stian da han har en tendens til å løfte ganske respektable vekter. Men denne gangen ble vi vel kanskje litt ekstra sjokkert, grunnen til dette er at Stian har slitt med skader i ryggen og i knærne i lang tid. Vi har sjeldent sett Stian på skikkelig arbeidsvekter de siste månedene, så vi viste ikke helt hva vi kunne forvente. Stian hadde også selv dysset ned forventningene på forhånd med å påpeke nettopp det at han hadde vært skadeforfulgt. Stian åpnet dagen med 280 kg i knebøy, og pers! Han fortsatte så med 202,5 kg i benkpress som er stevnepers. Og avsluttet med stevnets kanskje råeste løft og største overraskelse. Han åpnet på 250 kg i markløft, høynet så til 275 kg, før han så gikk på majestetiske 300 kg i siste løft. Dette ble dratt opp til en absolutt blodmaks, sinnsykt rått. Sammenlagt ble det 782,5 kg og 20 kg sammenlagt pers. Vi gratulerer så meget.

Carl Petter Sommerseth er en også en mann som bør nevnes fra dette stevnet, han hadde sin utstyrs-debut på dette stevnet og presterte sterke 842,5 kg sammenlagt fordelt på 297,5-222,5-317,5. Han var meget fornøyd med dette resultatet selv, og det hadde han også all grunn til, da dette holdt til kilokravet for nordisk mesterskap. Han fikk også smake på hvordan det er å løfte med utstyr i konkurranse og det er tydelig at han plukket opp mye på det. Han sier i alle fall selv at han har mye å jobbe med fremover, og at han vet nå hva som må fokuseres ekstra på. Det er ingenting som er bedre enn klare mål!

Av KK-67 sine 12 utøvere var 4 av dem debutanter, disse var Celina Day Knutsen, Øystein Visdal Aukrust, Lars Markus Lerdahl og Håvard Vika. Alle leverte godkjente stevner og sterke løft! Vi gratulerer så mye og minner dere på at vi er stolte av dere alle sammen! Dette gjelder også selvsagt for alle våre andre løftere, dere er ekstremt dyktige og flere av dere leverte solide perser. Og ingenting er en bedre julegave å gi til seg selv eller til klubben sin for den del enn en solid pers! Det var artig å være der med dere under løftingen på lik linje som det var en glede å dra på julebord med dere etterpå.

KK-67 sier med dette god jul og godt nyttår og avrunder med å si at vi er godt fornøyd med årets julestevne på alle mulige måter! Vi vil også takke alle som møtte opp og så på, og laget stemning underveis, og som var så snille og hjalp oss å rigge ned.

– Jostein Fiveltun

Comments

Carl

.

спс.

ted

.

hello!!

derek

.

сэнкс за инфу!!

Adam

.

thanks for information!

Keith

.

hello!

nicholas

.

tnx for info.

Larry

.

ñïñ.

shaun

.

tnx!!

harry

.

tnx.

andy

.

ñýíêñ çà èíôó!!

james

.

ñïàñèáî çà èíôó.

sergio

.

ñïàñèáî!

lee

.

thank you!

lewis

.

tnx for info!!

brad

.

good info!!

peter

.

áëàãîäàðþ!

Andy

.

thank you.

willard

.

áëàãîäàðþ!

Ronald

.

áëàãîäàðþ!!

bruce

.

tnx for info!!

allen

.

áëàãîäàðñòâóþ!

randy

.

ñïàñèáî çà èíôó!

clyde

.

áëàãîäàðåí!!

Micheal

.

áëàãîäàðåí!

Derek

.

thank you.

salvador

.

ñïñ!!

charlie

.

ñïàñèáî çà èíôó.

Fernando

.

ñïñ!!

kevin

.

ñïñ!

Jordan

.

ñýíêñ çà èíôó!

Brad

.

tnx!

Felix

.

good.

bobby

.

áëàãîäàðåí!!

dennis

.

thank you!!

leon

.

áëàãîäàðåí!!

Alex

.

ñïàñèáî!

Shaun

.

ñýíêñ çà èíôó.

alfredo

.

thanks.

Daryl

.

good info.

Ken

.

hello!!

cecil

.

ñïñ!

Ernest

.

ñïñ!!

Hubert

.

ñýíêñ çà èíôó.

Cameron

.

ñýíêñ çà èíôó.

steve

.

hello!

William

.

hello!

Ernesto

.

ñýíêñ çà èíôó.

Adam

.

ñïàñèáî çà èíôó!