Olaf Dahl sitt referat fra NM helgen i Brumunddal (del 1) - Kraftsportklubben av 1967

Olaf Dahl sitt referat fra NM helgen i Brumunddal (del 1)

ALIVE AND KICKING IN BRUMUNDDAL

Så var da tiden kommet nok en gang for nok ett NM denne gangen eller kanskje heller nok en gang i Brummundal, treningen har vært preget av VM 2010 der jeg skadet meg og som jeg siden har slitt med og hente meg inn igjen etter. Hele 2 år har gått uten at jeg har gått 100% på ett stevne og fått resultat, WEC i 2011 røk jeg jo ut av. Men skader er skader og det er som det er og man må gjøre det beste ut av situasjonen, dessuten er road trip som det ble denne gangen alltid morro

Vi starta turen på fredagen med og hente den enorme Tiller som hadde store planer for stevnet, han var desverre for stor for bilen vår så vi ble nødt til og overføre hans ikke ubetydelige masse til Hans som kjørte følge bil, det førte til at KK ankom Brummundal via 4 biler og 1 fly der trond 1 & 2 hadde bestemt seg for at de var for fine for bilturer og heller ville kikke på elg sammens med lokal ungdom på en buss fra Gardermoen. Jeg har nå løftet i mange år og har alltid bilen full av mat og drikke når jeg skal på langtur følgebilen med tjukk 1 &2 derimot hadde ikke det for de anså alle bensinstasjonene som pitstopper, her hadde de ikke regnet med at jeg ikke stopper før jeg har kommet ett godt stykke på vei  mot målet he he. Hadde tenkt og stoppe på alvdal men 1 km før så måtte jeg bare stoppe og springe ut i naturen for og lette på trykket, når tiller og hans observerte dette så trodde de at nå må hain Olaf ut og spy!?? Hvor i all verden hadde de fått dette fra, eller viste de noe jeg ikke viste eller trodde de bare at nervøsitetens grønne djevel overmannet meg, vel ikke godt og si for de hadde ingen god forklaring på denne dårlige trua på sin gamle venn og veileder .Mat ble det uansett på Alvdal der Hans overbeviser med sine evner med og på nesten magisk hvis få maten til og forsvinne, shit den manne kan spise fort.
Etter dette så gikk turen nednom mot og sidveis mot Brummundal uten mye om og men eller hendelser der vi dro rett på steevne arenaen for og få oss noe mat og se på løftingen til Jippi, her traff vi bla.a. denne mannnen;

Styrkeløft er som alle andre sporter vi har selvfølgelig en frodig historie med tilhørende nærmest legendarisk persongalleri, mannen som satt med meg på bildet er som sikkert flere har gjettet ingen ringere en Bjørn Kristiansen som artig nok hadde lagt kjøreruta si slik at han kunne få med seg alle tre dagene med løfting i Brummundal, en meget trivelig mann og personlig synes jeg det er svært artig når gamlekaran fra klubben sånn som feks Bjørn tar turen for og se på sporten de selv dominerte en gang:) I tillegg møte vi en annen kjempe ved ankomst hallen det var monster benkeren Øyvind Haugrav som senere skulle tre støttende til i en nødens tid etter knebøyen på søndagen, bredere fyr skal man lete lengre etter!! Etter å ha kommet over det første sjokket over ikke å være bredest så måtte man bare få seg noe mat og døyve smertene med & lapskaus på styrkeløft stevner er jo egentlig som talkum på låran under markløft he he. Først ute til og løfte var Ole Jippi, han fikk ikke alle løftene han ønsket men fikk uansett sammenlagt pers og det er ikke mye annet som teller for en styrkeløfter, at han i tillegg var bitt av KK syndromet som har fått det medisinsk navnet Muscle dysmorphia eller bedre kjent som megrareksi som igjen på KK bare kalles gaining etter gainern over alle gainere Einar, hjalp visst ikke så mye under benken da den romslig benkskjorta plutselig var blitt mer slim fit .Umiddelbart så fort fredagens løftingen var over så sprang vi i bilene for å sjekke inn på hotellet og for tjukkasene sin del få mere mat, Tiller hadde den tvilsomme ære av og ligge på rom med meg, det kan høres litt snedig ut men jeg er ikke bare en sterk fyr, jeg liker og imitere jetfly når jeg sover, noe som kan bekreftes av alle klubbmedlemmer som tidligere har måtte sove i dusjen på reise med meg og Tor Herman som etter 2006 sørget for at jeg fikk enrom på alle reiser med styrkeløften og som på spørsmål fra meg bare sa «det er det verste jeg noen gang har hørt» . Tiller da han skjønte dette la seg bare ned og sprellet på gulvet i sinne som man kan se på bildet under. Søstrene Tjosevik hvorav den ene er lykkelig gift med meg ble med oss for og spise middag der noen begrensede porsjoner ble servert faktisk så begrenset at bulkerne fra Oslo sk måtte finne seg en plass og spise, men tungvekterne fra KK følte for en liten porsjon så vi holdt ut om en med en del nattsnacks fra den lokale bensinstasjonen. Som en digresjon og med billedbevis for hånden så kan jeg trygt si at ufo’er og damer har en ting til felles, man får ikke bilde av noen av dem.

Etter en solid natts søvn så kom Lørdagen over oss med all sin helge velde og med det nervøsitetens grønne lille djevel den er aldri snill med hverken mage eller appetitt, men uansett mat må man ha om man skal være tjukk og brei så frokost med Master Gaylord og resten ble det før man dro over i hallen for og få med seg damenes og senere Trond 1 sin løfting. Skal ikke utbrodere mer om spising utenom og konstatere at det ble spist kontinuerlig heile lørdagen til ende, samt natta shake til meg. Lørdagens løfting var med damene og en mann i sentrum, våre to damer Kristin og Kristine gjorde jobben sin godt og perset solid sammenlagt begge to noe som ga en 4 plass på Kristine og en 5 plass på Kristin i den harde 84 kgs klassen, den ble forøvrig vunnet av Heidi Hille som bare løfter noe så inne i helvete bra og bare blir bedre og bedre med aldern!
I 83 kgs klassen så vi den eneste virkelig utfordreren til Carl og kongepokalen nemmelig dynamitt kubben Kjell bakkelund, han ga alt og endte med nær ufattelige 880 sammenlagt, ikke helt fornøyd selv, men vi resten er lett himla imponert for en styrke for en mann! Av å se sånt et spektakkel så spant jeg nesten ut av kontroll med nerver som det seg hør og bør på ett mesterskap, derfor foreslo jeg å ta turen inn til hotellet for og hente litt mat, mat ble det samt en time på øyet noe som bare gjorde underverker for kroppen jeg var som en ny mann når jeg hadde fått døst litt av. Dermed tilbake til hallen og få med seg Trond «master Gaylord» johansen også i sin tid kjent som den omvendte banan, han løftet solide 742.5 for en fjerdeplass og fikk også med seg ett forsøk på 297.5 for tredjeplass noe som ble for tungt for denne gangen, men med ett kanskje noe sparsomt treningsgrunnlag kan det ikke være tvil om at med en 10 kg mer med muskelmasse og litt mer regulær trening så kan den mannen løfte godt over 800 kg, kanskje den flotteste sumoen i Norges land på den mannen, rett og slett smooth style der. Da jeg skulle gå så observerte jeg en tynn rygg dvs jeg trodde det var en tynn rygg men mulig at dette hller var den legendariske Sasquatch, yeti eller hva du vil kalle stevnets hitill bredeste rygg!! Reaksjonen til tiller når han så dette dyret sier jo sitt han måtte jo bare trøstespise litt etterpå . Lørdag er bankett dag men med tanke på løfting dagen etter så er ikke jeg så veldig gira på å sitte så lenge ihvertfall, så ble en kjapp middagsbit samt en desert før kvelden ble avsluttet med en shake og the queen på tv’en sammens med Tiller, men før dette så kom det en kjekkas og ville ha en svingom, Marie hadde lagt seg for kvelden så det er klart at jeg ikke kunne si nei og det kan jo heller ikke benektes at slikt skjedde i gangene på hotellet siden det ble tatt bilder av det.

Comments

Luther

.

спс за инфу!

Harvey

.

спс!!

felix

.

thank you!!

Erik

.

good.

john

.

благодарствую.

rodney

.

tnx!!

roger

.

good info.

gordon

.

thanks for information.

adrian

.

tnx!!

albert

.

thank you!

Jesse

.

hello.

Jeff

.

ñïàñèáî!

harold

.

ñïàñèáî!!

ronald

.

tnx for info!

Luther

.

áëàãîäàðåí.

gilbert

.

ñýíêñ çà èíôó!!

Zachary

.

good!

Harry

.

ñïàñèáî çà èíôó!

Edward

.

ñïàñèáî çà èíôó!

Johnnie

.

áëàãîäàðþ!

sidney

.

ñïñ!

jeffery

.

good info.

maurice

.

ñïñ çà èíôó.

Kirk

.

ñïñ!!

alfonso

.

áëàãîäàðþ.

roland

.

tnx for info!!

herbert

.

ñïàñèáî çà èíôó.

Michael

.

ñïñ!

clayton

.

áëàãîäàðñòâóþ!

Maurice

.

ñïàñèáî.