Stor interesse for løfteskole - Kraftsportklubben av 1967

Stor interesse for løfteskole

Lørdag 26. mai arrangerte KK-67 ved Ole Jørgen Østensen og Marte Elverum løfteskole for interesserte. Vi fant ut at vi måtte sette et tak på 12 deltakere, noe som viste seg å fylles veldig raskt – allerede en uke før påmeldingsfristen. Med litt frafall møtte ni jenter og èn gutt opp på KK-67 sist lørdag. Vi startet dagen med litt teori om styrkeløft og hva vi i KK-67 som klubb kan tilby. I løpet av dagen gikk vi igjennom knebøy, benkpress og markløft hvor alle deltakere selv fikk stå for løftingen med veiledning og hjelp fra oss. Mot slutten tok vi en liten evalueringsrunde hvor alle kom fram til at løfteskolen hadde vært lærerik og flere hadde lyst til å starte på KK-67! Mange av deltakerene løftet allerede imponerende vekter og viste stor treningsglede, så vi i KK-67 gleder oss til å ta imot nye medlemmer! 🙂

Stor takk til Bo Andrè Bergan fra Oslo SK som stilte opp og hjalp oss med den praktiske gjennomføringen av løfteskolen!

Litt praktisk info til de som ønsker å starte eller ha en prøve uke hos oss: 

1.-3. juni arrangeres styrkeløft NM i Brumunddal og det vil derfor være litt mindre aktivitet i klubbens lokaler enn vanlig fram til da. Vanlig treningstid ellers er mandag – onsdag – fredag fra kl 1700 til sent på kveld. I det tidsrommet er det fritt fram for å dukke opp eller ta gjerne kontakt med noen av oss i styret for å avtale nærmere! Det samme gjelder ved eventuelle spørsmål 🙂

 

Takk til alle deltakere og håper å se dere igjen på KK!