NM 2012 - Kraftsportklubben av 1967

NM 2012

KK-67 stiller med 10 sterke løftere på årets NM i Brumunddal 1.-3. juni. Følgende løftere skal gjøre klubben stolt:

-84 Kristine Andersen

Kristine er en lovende løfter som viser at hun har en sterk vilje. -84 blir en meget spennende klasse på året NM med 6 løftere og mange ferske, sterke jenter så her kan mye skje. Dronningen Heidi Hille Arnesen går nok av med en overlegen sier, men her blir det hard kamp om de resterende plasseringene. Kristine har en pers på 355 kg fra årets RM på Melhus hvor hun dro markløft uten drakt. Vi gleder oss til å se hva denne unge damen får til på NM.

-84 Kristin Michalsen

Kristin var litt uheldig på RM på Melhus i år og ble stående med 340 kg – 15 kg under NM-kravet. I går, 20.april, var siste sjans for Kristin å kvalifisere seg. Det gjorde hun også – med god margin! Når siste markløft var godkjent sto hun igjen med 365 kg sammenlagt – 10 kg over kvalifiseringskravet. Kristin viste sterk løfting i går med mange lette løft så det blir veldig spennende å se hvor langt hun kryper seg opp mot den magiske grensen på 400kg på NM!

+84 Annicken Davidsen Caspersen

Annicken er en frøken med stort potensiale i seg. På årets NM stiller tre løftere i klasse +84, blant annet tidligere verdensmester Hildeborg Hugdal. Det er nok ingen stor tvil om hvem som går av med gullet, men jeg tror det kan bli en spennende fight om sølv og bronsje mellom Annicken og Linn Borgland Rønning fra arrangørklubben Brumunddal AK. Vi skal såklart gjøre vårt i klubben slik at Annicken går seirende ut av duellen!

-93 Ole Jørgen Østensen

Ole Jørgen har vist god fremgang på hvert stevne og «pers» er vel snart mellomnavnet hans, ved siden av «Jippi». Vi er spent på hvor mange «Jippi» det blir på årets NM. Skal han krype eller hoppe langt over 170 kg i benkpress? Hva med sammenlagt? Hvor langt over 600kg sammenlagt har han planer om på NM?

-105 Trond S. Johansen

Trond har ikke stilt på stevne siden NM i fjor i Askim hvor han løftet 785 kg sammenlagt. Trond er foreløpig ranket som nr 4 på påmeldingslisten. Vi håper Trond får trent bra mot NM og gjør en flott sammenlagt!

-120 Iakov Dolgov

Iakov fikk ikke helt klaff på årets RM og heller ikke på benkpress NM, så på årets NM er jeg sikker på at det blir FULL klaff for Iakov! Vi unner Iakov et stevne med mange hvite lamper og perser, og ikke minst 900 kg sammenlagt! Iakov er foreløpig ranket som nr 3 på påmeldingslisten så her er sjansene stor for en pallplassering! Vi gleder oss til å se KK’s russiske bjørn i aksjon på NM!

-120 Trond Palmer Henningsen

Trond har slitt litt med vonter her og der, men vi håper at mannen får bukt på vondtene sine og har en god oppkjøring de siste 6 ukene før NM. Vil den nye Super Katanaen hjelpe Trond til 200 kg i benkpress på NM? Det er en stund siden Trond har perset sammenlagt på stevne, så vi ønsker Trond mange nye perser på NM og ikke minst en god sammenlagtpers!

+120  Hans Magne Bårtvedt

KK’s store Tanks har vist enorm framgang den siste tiden, vil dette ingen ende ta? Nei! Hans viser at han har mange, mange flere kilo å gå på i mange, mange flere år. Hans skal først på EM i Ukraina 8.-12. mai, vi ønsker han lykke til på årets EM! Vi gleder oss til å se hva denne kjempen gjør på EM og hvor mye han vil perse etter det igjen på NM.

+120 Andreas Tiller

Andreas var også litt uheldig på RM og ble stående med 872,5 kg sammenlagt – noe som var 7,5 kg under pers og enda mer under planen. Vi føler oss sikkre på at Tiller vil krysse 900-grensen på NM og vel så det!

+120 Olaf Dahl

Olaf o store Olaf. Hvem vet hva den store kjempen vil gjøre? Plutselig løftet han 800 kg sammenlagt med kun knebind lett som bare det på et klubbstevne og etter det løftet han en meget velfortjent pers i benkpress på NM i benkpress! Kanskje helgens landslagssamling vil avsløre noe? Jeg tror Olaf vil overraske oss alle på årets NM, hele styrkeløft-norge unner Olaf et comeback uten sidestykke!

 

På kvinnesiden savner vi Marie Tjosevik, men som vi alle vet skal Marie presse noe helt annet rundt sommerstid – og det er ikke benkpress! Vi ønsker også Marie lykke til!

 

Marte Elverum

Comments

Kirk

.

áëàãîäàðþ.

clifford

.

áëàãîäàðþ.

Gordon

.

ñïñ.

jimmy

.

ñýíêñ çà èíôó.

brent

.

ñïàñèáî çà èíôó!!

Evan

.

hello.

lawrence

.

hello!!

Rick

.

ñïàñèáî çà èíôó!

brad

.

ñïñ çà èíôó!!

Gerald

.

ñïñ!!

julius

.

áëàãîäàðåí.

stuart

.

ñïñ çà èíôó.

orlando

.

áëàãîäàðñòâóþ!

mario

.

good.

andy

.

ñïñ!

Maurice

.

ñïàñèáî.

bruce

.

ñïñ çà èíôó!

martin

.

tnx for info.

ricardo

.

áëàãîäàðþ.

sam

.

ñïñ çà èíôó!

ian

.

ñïàñèáî çà èíôó.

Luke

.

thanks!

Bill

.

áëàãîäàðåí.

alex

.

thanks for information!

elmer

.

áëàãîäàðñòâóþ!

Edward

.

ñïñ çà èíôó!

franklin

.

ñïàñèáî.

Edgar

.

hello!

theodore

.

áëàãîäàðþ.

Perry

.

ñïàñèáî çà èíôó!

angel

.

ñýíêñ çà èíôó!

Clarence

.

good info.

donald

.

áëàãîäàðåí!!

Francis

.

ñïñ!!

peter

.

ñïñ!

Daniel

.

ñïñ çà èíôó!

dan

.

ñïñ!